Over Sense of Direction

eeke wizman trainer coachDe aanpak van Sense of Direction is to-the-point en praktisch. Mijn visie en dus die van Sense of Direction is, dat je de kracht hebt om je leven zo aangenaam en vervullend mogelijk te maken, met behulp van alle bagage die je tijdens je leven hebt verzameld. Je hebt iedere dag weer de vrije keuze om te beslissen wat je met al die levensbagage gaat doen.

Filosofie en werkwijze

Mijn filosofie en werkwijze zijn gebaseerd op 3 overtuigingen:

  • Bewustwording: word bewust van jezelf en de vragen die je hebt.
  • Acceptatie: accepteer, integreer en maak vrede met jezelf zoals je bent.
  • Actie: kies je richting. Besluit wat je wilt gaan doen of veranderen. Doorbreek oude patronen en start een vers, nieuw en open levenspad.

Dit is waar Sense of Direction voor staat. Dit is waar ik je mee kan en wil helpen.

Missie

In je levens-rugzak heb je een keur aan kwaliteiten en vaardigheden om een voor jou zo prachtig mogelijk leven te leiden. Met de juiste uitnodiging en motivatie kun je onderzoeken en je herinneren welke kwaliteiten en vaardigheden je ook alweer bezat.

Met plezier doe ik jou die uitnodiging. Graag inspireer ik je een sprong te maken in je ontwikkeling en jezelf weer te verbinden met je innerlijke krachtbron om op die manier  een zo comfortabel en vervullend mogelijk leven te leiden.

Een Sense of direction

Ik ben Eeke Wizman en ik ben gecertificeerd trainer. Fris en open nodig ik je graag uit om je mogelijkheden te gaan onderzoeken.

Vanwege mijn achtergrond ben ik van alle markten thuis. Ik heb persoonlijke en proffessionele levenservaring in verschillende landen en met allerlei lagen van de samenleving. Ik ben meertalig opgevoed en kan hierdoor naast het Nederlands ook trainen in het Engels en Spaans.

Ik ben geboren in Amsterdam en heb sindsdien onder andere gewoond Madrid, Berlijn en Tel Aviv. In 2003 heb ik met succes mijn studie aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond en ben ik doctorandus in de Communicatie- en Informatiewetenschappen geworden met als specialisatie Organisationele communicatie.

In binnen- en buitenland heb ik diverse banen gehad in de communicatiesector zoals onder andere marketing en pr medewerker bij het Europees Parlement in Madrid en coördinator externe communicatie bij Grand City Hotels & Resorts GmbH in Berlijn. Tijdens mijn werk bij deze internationale organisaties heb ik uitgebreide proffessionele en persoonlijke levenservaring opgedaan waar ik tijdens mijn trainingen graag uit put.

Nadat ik in 2007 gecertificeerd trainer ben geworden bij ICM te Utrecht, heb ik mijn horizon verbreed door bewustwordingsworkshops te geven voor de Interculturele Alliantie in Den Haag. Ook heb ik train-de-trainer workshops gegeven in het kader van het “Classroom of Difference” programma.

Met liefde en toewijding werk ik vandaag de dag als freelance trainer voor onder andere de Vrije Universiteit van Amsterdam.

Ik heb verschillende workshops en lezingen ontwikkeld en verzorgd op het gebied van bewustwording, kiezen (studie & loopbaan), presentatievaardigheden, studievaardigheden, interview-technieken, snelleren en snellezen.  

Daarnaast adviseer en coach ik ondernemers of privé personen in mijn eigen praktijk.

Graag intensiveer ik mijn trainersspectrum door continu mijzelf te blijven specialiseren in de laatste ontwikkelingen op trainers- en coachgebied. Zo heb ik met succes en plezier masterclasses afgerond in Stembevrijdingstechnieken, Voice Dialogue technieken, Body Consciousness coaching, Playback theatre als groepsbegeleidingstool en Systemisch coachen en counselen.

In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn drie kinderen en man, waarnaast ik graag dans en veel reis.

Met mijn bedrijf “Sense of direction” verzorg en creëer ik dus graag inspirerende  workshops. Allemaal met het centrale thema om een “sense of direction” aan de deelnemers aan mijn workshops te geven.

 

 

 

Workshop Schedule

08. 11. 2019 - Studie Kiezen

Een eenvoudige stap het correct kiezen van een juiste studie
More +

17. 11. 2019 - Sense of direction: de basis

Laat je inspireren en word je in 4 avonden bewust van je eigen kracht.
More +

25. 11. 2019 - Slim leren

Verander je studie technieken en verdubbel je studeersnelheid
More +

14. 12. 2019 - Presentatie technieken

Verbeter je huidige presentatie technieken, manage je spreekangst en boei je publiek
More +

17. 12. 2019 - Studievaardigheden

Leer efficiënt te studeren en kom achter de tips en trucs om het studeren makkelijker te maken voor jezelf
More +

13. 01. 2020 - Sense of direction geven aan uw kind

Voor ouders die hun kind willen helpen de juiste keuze te maken wat betreft studie en carrière
More +

10. 02. 2020 - Power of positivity

Een eenvoudige stap richting een gelukkiger en completer leven
More +