Coaching

Kom je tijdens je leven of in mijn workshops iets tegen van jezelf dat je graag wat aandachtiger wilt bekijken, dan kun je bij mij ook terecht voor individuele sessies. Ik ben gespecialiseerd in drie technieken die je op een lichte en makkelijk instapbare manier vrij snel tot de kern van je aandachtspunt kunnen brengen. Graag help ik je bij het vinden van een diepere sense of direction in je leven, in lijn met je Levensdoel en Kernwaarden.


Voice Dialogue

Voice Dialogue is de basis methode om contact te maken met de vele “ikken” waar uit je bestaat. Via je Voice Dialogue sessie kun je inzicht krijgen in hoe deze verschillende “ikken” bepalen hoe jij de wereld ziet, hoe ze je gedrag controleren en je keuzemogelijkheden beperken. Tijdens een Voice Dialogue sessie worden de verschillende “ ikken” uitgenodigd om hun stem in geuren en kleuren te laten horen. Het doel is om je bewust te worden van deze verschillende “ikken” die jouw leven denken te kunnen managen. 

Het uiteindelijke resultaat van deze bewustwording is dat je meer in contact komt met je authentieke midden, je bewuste ego en kern. Dit is jouw centrale "ikken" manager en die ga je tijdens je sessie weer op jouw levenswerkvloer zetten. Hiermee geef je jezelf de vrijheid van keuze op ieder moment van je leven. Je wordt niet meer geleefd door delen van jezelf, maar je leeft vanuit je centrum en bepaalt zelf wanneer je welk deel van jezelf inzet.

 


Co-actieve coaching


De co-actieve coaching techniek is een positieve en actiegeoriënteerde manier van werken die groeiend zelfbewust zijn balanceert met het stimuleren van moedige actie om een omgeving voor jezelf te creëren waarin je je diep vervuld gaat voelen, verbonden met anderen en waarin je succesvol bent in wat het belangrijkste voor jou is. De coaching inspireert je om je betrokken bij en gepassioneerd te voelen over je leven en je werk. Het stimuleert je nieuwsgierig te worden, interacties en uitwisselingen te creëren die anders zijn dan je normaal gewend bent, visionair te worden, je meer levend te voelen, diep contact te maken met anderen, echte betekenis aan je leven te geven, groter te denken en verschil te gaan maken. Gebaseerd op het Co-Active Model, begint het met de overtuiging dat jij, de coachee, van nature creatief, vindingrijk en volledig bent, en compleet in staat bent om je eigen antwoorden te vinden op welke uitdaging dan ook. De taak van mij als Co-Active Coach® is om krachtige vragen te stellen, te luisteren en je te empoweren om je eigen vaardigheden en creativiteit aan te spreken.


 

Systemisch werk

Tijdens een systemische coachingssessie kijk je op een andere manier naar situaties en problemen. We gaan inzicht creëren in de dynamieken en patronen in je leven waar je niet bewust van bent en die kunnen voortkomen uit je familiesysteem. Iedereen heeft te maken met dynamieken van de verschillende (familie-) systemen waar je deel vanuit maakt. Het kan gebeuren dat dit zorgt voor belemmerende patronen of dat dit invloed heeft op de keuzes die je maakt in je leven. Bewust of onbewust.

Inzicht hierin kan je helpen om jezelf te deblokkeren, weer in je eigen balans te komen en ten volle te gaan genieten van je leven.


 

Investering:

 

Discovery Sessie : € 165,- excl. VAT 

Duur sessie: 90 minutes

 

Coaching Sessie:  120,- excl. VAT

Duur sessie: 60 minutes

All fields are required...