Opdrachtgevers

" Als Studiekeuze- en loopbaanadviseur aan de Vrije Universiteit ervaar ik Eeke als een zeer ervaren, betrouwbare en enthousiaste trainer. Zij heeft maar weinig woorden nodig om te begrijpen waar de opdracht over gaat, werkt efficiënt en treedt zeer professioneel op. Studenten waarderen haar gemiddeld vrij hoog. Ik denk dat het de combinatie is van de rust die zij uitstraalt en haar vakbekwaamheid."

Hanna Janssen, Studiekeuze- en loopbaanadviseur Vrije Univesiteit Amsterdam


"Enthousiast, inspirerend en deskundig. Aan deze woorden denk ik onmiddellijk als ik Eeke wil typeren. Als opleider bij de Vrije Universiteit in Amsterdam maak ik dan ook graag gebruik van haar diensten. Als zij bij ons een training Speedlearning of Presentation Skills verzorgt, weet je dat het goed zit. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk op de studenten. Door haar vrolijke energizers maakt zij van vrijwel elke training een feest. Bovendien is zij altijd bereid om mee te denken over de inhoud van een training. Wie op zoek is naar een ervaren en inspirerende trainer heeft aan Eeke een terechte keuze."

 
Marijke van Dijk, opleider Vrije Universiteit Amsterdam

" Tijdens mijn werk bij het Centrum voor Studie en Loopbaan heb ik veel te maken met freelancers. Het is fijn om met Eeke samen te werken: ze is gezellig, spontaan en levert altijd fantastisch werk. Dat merken we iedere keer weer aan de uitstekende evaluaties die we krijgen van de studenten, die bij haar een cursus hebben gevolgd!" 

Carin Weitering, medewerker studentenzaken bij het Centrum voor Studie en Loopbaan

"Eeke Helder geeft jaarlijks diverse cursussen en workshops voor het Centrum voor Studie en Loopbaan (CSL) van de Vrije Universiteit Amsterdam (VU). Als studieloopbaanadviseur bij CSL heb ik regelmatig met Eeke gewerkt. Ze is een professional die breed inzetbaar is, kwaliteit levert en goed kan inspelen op de leerbehoeften van de diverse studenten. Eeke is gedreven, enthousiast en weet in een groep een veilige en prettige sfeer te creëren. Ze staat hoog op mijn lijstje wanneer ik trainers nodig heb voor een opdracht."

Marjolein Touwen MSc, Studieloopbaanadviseur Vrije Universiteit Amsterdam


Workshop deelnemers

"Afgelopen februari heb ik mee gedaan aan een workshop gegeven door Eeke Wizman. De workshop was inspirerend en leuk. Eeke’s specialiteit is het creëren van een groepsdynamiek die ervoor zorgt dat mensen direct en onverwacht met elkaar verbonden raken. Haar gevoel voor humor, pragmatisme en intuïtie maken haar presentaties inspirerend en ontroerend. Ik raad haar trainingen en workshops zeker aan.”

 Francesca Polo, trainer & coach 

"Als je de zon niet achter de wolken kunt zien, dan kun je op z’n minst jezelf wel herinneren dat die zon daar achter op je te wachten staat”

Als je dagelijkse routine je moe en ongelukkig maakt, dan kun je inspiratie proberen te vinden in de dinge nom je heen.

Bij de workshop "Power of Positivity" heb ik een groot aantal handige tips gekregen. Nu weet ik hoe ik mijn buien, mijn gedachten en mijn gedrag kan beïnvloeden om een productiever en succesvoller person te zijn in mijn dagelijkse leven.

Ook hebben we gekeken naar mijn mogelijke ontwikkelingen in mijn toekomst. Wat is mijn doel en welke stappen kan ik nemen om mijn dromen waar te maken. Ik durfde niet zo te dromen, maar doordat ik een professionele coach naast me had, heb ik nu niet alleen een droom, maar ook en goed stappenplan voor mijn eigen ontwikkeling.

Ik ben erg blij dat ik mee heb gedaan aan de workshop "Power of Positivity". Ik ben blij dat ik eeke heb ontmoet. Ze is zeer professioneel, delicaat en wijs. Eeke, bedankt voor je hulp, je invoelingsvermogen en je passie voor wat je doet!”

Marina Krylova, styliste

"Zelf heb ik verschillende trainingen en workshops bij Eeke mogen volgen. Haar geduld, zachtheid en rust hebben er bij mij voor gezorgd dat ik me op mijn gemak voelde en de indruk kreeg dat Eeke begreep wat ik nodig had. Naar mijn idee, ziet en voelt Eeke goed aan wat nodig is binnen een groep en vervolgens anticipeert zij daarop. Hierdoor verliepen de trainingen vloeiend en sloten deze aan op mijn behoeften. 

Eeke heeft veel inhoudelijke kennis die ze op een interactieve manier binnen de groep toepast. Ze betrekt de groep bij processen en maakt de trainingen tastbaar en concreet door o.a. presentaties en visualisaties. Hierdoor worden cursisten uitgenodigd om actief deel te nemen. Er is ruimte voor persoonlijke gevoelens, gedachten en creativiteit en Eeke zal hier nooit belerend of oordelend tegenover staan. Dit maakt haar veilig en uiterst benaderbaar. 

De reden dat ik trainingen ben gaan volgen bij Eeke is omdat ik destijds het gevoel had dat ik in een impasse zat en graag begeleiding hierin wilde. Wat Eeke mij heeft geleerd, is om te geloven in mezelf en te handelen vanuit mijn eigen kracht. Eeke heeft mij, in eerste instantie, meer bewust gemaakt van mijn kwaliteiten en vervolgens geleerd hoe deze toe te passen in mijn dagelijks leven. Ik ben haar hier nog steeds dankbaar voor.

Wat ik zo fijn vind aan Eeke is dat zij ook na de trainingen bereikbaar bleef voor mij en mijn vragen. Voor mij betekende dit een verder bewijs van haar betrokkenheid en professionaliteit."  

Ronith Neamlich, stewardes
 

"Over het algemeen beschrijf ik mijzelf als een positief persoon, maar de workshop heeft mijn 'meer hout gegeven om op mijn vuur te gooien’, ‘ meer olie om mijn motor te laten lopen’. Het is fantastisch om met een groep vrouwen samen te zijn en te reflecteren op elkaars ervaringen."

Elizabeth Winkel

 

Collega's

" Het is prettig samenwerken met Eeke. Zij is betrokken, zorgvuldig en precies en helder in haar uitleg. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk."

Marion Nagel, Trainer & coach

All fields are required...